Olika typer av catering

Det finns mängder av olika cateringfirmor att välja mellan när du vill få hjälp med maten. Många har sina egna specifika inriktningar, medan andra erbjuder allt mellan himmel och jord. Vill du vara säker på att cateringfirman har kunskap om mat från t.ex. ett visst land kan det vara bra att vända sig till ett företag som utslutande erbjuder en sådan kost. Med det menar vi att du väljer ett cateringföretag som erbjuder libanesisk mat om det är libanesisk mat som du vill ha.

Vilka olika typer av cateringföretag finns det då? Först och främst finns det firmor som erbjuder mat från alla olika delar av världen. Du kan hitta amerikansk mat, svensk husmanskost, bufféer, desserter och tårtor, mat från Libanon, Turkiet, Frankrike, asiatisk mat och mycket mer.

Vilken ska man välja?

Vilken typ av cateringmat du ska välja beror naturligtvis på den egna smaken, men temat på ditt event kan också vara väldigt avgörande. Om du firar att ditt företag har expanderat till Spanien så kan tapas vara ett roligt och bra alterntiv. Firar ni en asiatisk högtid är det naturligtvis bara mer än rätt att också äta asiatisk mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *