Välj fruktleveranser till företaget

Fräscha fruktkorgar har god inverkan på arbetsplatsen och det är anledningen till att allt fler väljer fruktleveranser. En av Stockholmsområdets största leverantörer av frukt till företaget är https://fruktleveransen.se/. Är du nyfiken på hur företagets upplägg ser ut? Häng med för att lära känna aktören och det framgångsrika konceptet!

Vad gör Fruktleveransen?

Företaget är proffs på fruktkorgar och levererar till både stora och mindre verksamheter samt organisationer. Frukten som köps in via Fruktleveransen införskaffas på egen hand via ett dotterbolag i bolagsgruppen. Sedan använder företaget egna kylrum för att förvara frukten. Fruktkorgarna packas av personal som levererar till kunder runt om i Storstockholm, i egna bilar.

Varför välja Fruktleveransen?

Om du är på jakt efter en samarbetspartner som garanterar kvalitet är det här en aktör att lita på. Bra service och kvalitetsprodukter är ledord i verksamheten som idag omsätter strax över 20 miljoner kronor. Det är ett hårt arbetande företag som månar om goda relationer med såväl odlare som slutkund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *